Η παρουσία της ελιάς στον ελληνικό χώρο και η σπουδαιότητά της επισημαίνεται από τα αρχαία χρόνια σε πολλές καταγραφές.
Το ιδεόγραμμα του ελαιοδένδρου, του ελαιοκάρπου και του ελαιολάδου συναντάται στις πινακίδες της Γραμμικής Γραφής Β’.
Μπρουσκέτες με φέτα και ελαιόλαδο
Μπρουσκέτες με φέτα και ελαιόλαδο
ώρες
και λεπτά
0
μερίδες
ώρες
και λεπτά
0
μερίδες
Συστατικά
  • Τυρί φέτα
  • Ντομάτες
  • Ρίγανη
  • Φέτες ψωμί
  • Λίγο από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο SOTIRELIS
Συστατικά
  • Τυρί φέτα
  • Ντομάτες
  • Ρίγανη
  • Φέτες ψωμί
  • Λίγο από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο SOTIRELIS
Μπρουσκέτες με φέτα και ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Πάνω από κάθε φέτα ψωμιού βάζουμετο τυρί φέτας είτε κομμένο, είτε τριμμένο. Τρίβουμε λίγη ρίγανη και από πάνω τοποθετούμε μια φέτα ντομάτα. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο SOTIRELIS και τοποθετούμε τις μπρουσκέτες μας στον φούρνο σε δύνατή θερμοκρασία. Μόλις τα ψωμάκια γίνουν τραγανά και και λιώσει η φέτα, είναι έτοιμα.

ώρες
και λεπτά
0
μερίδες
Συστατικά
  • Τυρί φέτα
  • Ντομάτες
  • Ρίγανη
  • Φέτες ψωμί
  • Λίγο από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο SOTIRELIS